Det är alltid viktigt att ha rätt platform för hemsidan, att kunna sälja sina varor från hemsidan, kanske ha hemsidan på flera språk och en platform där ni på smidigast sätt kan ändra innehåll. Ännu bättre är det att man har en platform, som man själv äger och kan flytta till vilket webhotell man önskar, utan några månadskostnader*** för plattformen.

***Såklart kostar webbhotellet, samt domänen. Men vi tycker inte att plattformen ska kosta något och att plattformen kan has i vilket webhotell som helst. Att man inte behöver ha det dyraste webhotellet, utan kan välja ett billigt, om man så önskar.

Just nu vill vi erbjuda alla ett Gratis konsultationsmöte, där jag går igenom eran befintliga sida, ger er förbättringsförslag. Sen får ni göra precis vad ni vill med denna information. Dessa konsultationsmöten är utan några förpliktelser eller köptvång. Klicka på knappen här under för att boka ett Gratis konsultationsmöte via Google Meet.

Alla sidor vi skapar är enbart engångskostnad*, som går jätte bra att dela upp i flera delar. Vi har hemsidspaket som börjar från 8 000 kr och uppåt.


*Vi tar inga månadskostnader för att använda hemsidsplatformen. Vi kan bygga hemsidan direkt i ert befintliga webhotell eller hjälpa er att skaffa ett nytt webbhotell. Såklart kostar ert webhotell och domän. Ni kan ha hemsidan på vilket webhotell ni önskar.

CMS verktyg

Ett CMS verktyg gör det möjligt att ändra innehåll, layout, m.m. på hemsidan utan att kunna något om programmering. De största open source plattformarna är WordPress, Drupal och Joomla. Vi har valt att använda WordPress som grund för våra skräddarsydda hemsidor.

Web shop / E-handel

Om ni vill sälja produkter online, så finns det många varianter av plattformar för E-handel. Den absolut största av dessa heter WooCommerce och det är just den vi specialiserar oss på.

Flerspråkigt innehåll

Ifall man vill ha kunder från flera länder eller bara vill erbjuda möjligheten att läsa innehållet på flera språk. Vi kan erbjuda hemsidor som kan vara flerspråkiga och vi har valt att sköta flerspråkigheten via WPML.org plattformen.

WordPress

WordPress är den absolut största plattformen för att bygga hemsidor med. Vi använder WordPress som grund och sedan bygger vi skräddarsydda lösningar. Vi kan skapa nästan vilken design som helst och nästan vilken funktionalitet som helst.

Hemsida

Från 8.000 kr ex moms

Här kan ni anpassa ert egna hemsidspaket, som blir det perfekta sättet att presentera ert företag. Med rabattkoden hemsida20 får ni 20% rabatt

6,000 kr16,250 kr
kr2,000 kr
kr10,000 kr
kr
kr5,000 kr
kr
kr3,000 kr
kr18,000 kr
kr4,000 kr
kr4,000 kr
kr4,000 kr
kr4,000 kr
Category: