Vi har producerat en rad av dokumentär filmer för olika bolag eller organisationer. Så att dem kan framhäva vad som är viktigt.

Vi håller för närvarande att producera en dokumentär om Konsumptionssamhället, som är planerad att bli klar 2024.

Vi håller också på och spelar in en dokumentär film om Världens Undommar i Sverige.

KISAM-Världens mammor:
vi utbildar framtidens ledare

Producerad: 2021

En dokumentär Världens Mammor och deras utbildning för nya ledare.

Detta är ett kort utdrag från avsnittet Drömmar

Världens Mammor:
Från Berättelser till Drömmar

Producerad: 2019

En dokumentär serie, där mammor från olika delar av världen berättar om deras resa till Sverige. Vad dem råkat ut för i sitt hemland. Hur deras liv var innan dem kom till Sverige. I sista delen berättar dessa mammor om deras drömmar inför framtiden. 

Läs om filmen på IMDb: https://www.imdb.com/title/tt11322726/

Företagerska

Producerad: 2012

Detta är en dokumentär om kvinnligt företagande. Filmen är producerad av Zaga Film & Art, finansierad av Winnet och filmad, redigerad, samt ljud bearbetad av AndeoX Productions. 

Varför finns det färre kvinnliga företagerskor? Varför startar inte kvinnor företag? Varför driver inte kvinnor företag? Denna dokumentär ska svara på dessa frågor. Vi får höra hur specialister inom ALMI, LST och Arbetsförmedlingen ser på denna fråga. Även en professor i Företagsekonomi ger sin insyn. Kvinnor som tagit steget till företagslivet förklarar varför de gjorde, vilka hinder de möttes och varför de tror att kvinnor inte startar företag lika flitigt som män.

Läs om filmen på IMDb: https://www.imdb.com/title/tt9172084/

Get In To Rugby

Producerad: 2011

Detta är en dokumentär om hur man ska få fler personer att prova och spela rugby. Producerad av Zaga Film & Art, finansierad av International Rugby League och filmad, redigerad, samt ljud bearbetad av AndeoX Productions.

I denna dokumentär får vi följ en satsning som International Rugby League har gjort så att fler unga vill prova spela rugby.

Tumbo Adventures

Producerad: 2012

Detta är en dokumentär om ett företag som håller på med turridningar. Producerad av Zaga Film & Art och filmad, redigerad, samt ljudbearbetad av AndeoX Productions.