Välkommen till Computers by AndeoX

Vi bygger väldigt unika datorer efter era specifikationer. Vi kan göra ett standard bygge eller något som sticker ut från mängden.

Här nedan kan ni designa er egen dator och välja vilka komponenter som ska ingå. Sedan kan ni ger oss budgetar för RGB och moddning, för att ge oss fria händer att skapa något unikt. Och skulle vi inte använda upp hela er budget så returnerar vi självklart överskottet. Såklart diskuterar vi med er, våra idéer om vad som skulle kunna passa, så att vi kan skapa er dröm dator. Exempel på special moddning är att vi installerar en mindre skärm i chassit eller bygger om chassit till förbättrad utseende. Inom RGB så lam vi lägga in olika ljusslingor eller kablar som lyser upp.

Ni kan själva välja vilken prestanda nivå ni vill ha på datorn och hur mycket special designad den ska vara. Vi kan bygga standard datorer till väldigt unika kreationer. Kolla gärna in vår datorbyggare, där ni väljer vilken sort av komponenter ni önskar. Alla priser är inklusive arbetet att montera ihop datorn.

Här nedan kan ni välja ifall ni vill ha en dator med Intel eller AMD processor, samt vilken socket det ska vara på processorn. Vill ni ha en billig dator, så rekommenderas Socket AM4, däremot om ni vill ha hög prestanda, så är det antingen socket 1700 eller AM5. Billigaste datorn finns ändå under socket 1700, tack vare att samtliga processorer där har inbyggd grafikchip, som medför att ni inte behöver köpa något grafikkort för att kunna använda datorn.

Har ni idéer så tveka inte att kontakta oss så diskuterar vi och då kan vi ge ett förslag på vilken storlek på budget ni borde ge oss, så att vi kan förverkliga era idéer, samt drömmar.

Börja med att välja om ni vill ha en Intel eller AMD processor.

Våra Lyx datorer

Våra vanliga datorer