Jani Jokinen

Vem är jag?

Jag bor i Motala, Sverige och har en passion för filmskapande. Jag gjorde min första bröllopsfilm 2004 och startade AndeoX Productions 2006.

Jag har pluggat till Civilingejör inom Datateknik på Linköpings Universitet, samt läst Mediateknik och gått filmutbildningar.

Jag älskar att vara i naturen och uppleva äventyr. På vintrarna åker jag slalom och somrarna dyker jag med tuber.

Jag var med i Robinson 2020 och 2022, samt i Halv 8 hos mig 2021.

I dagsläget har jag byggt upp en nätverk av konstnärliga eldsjälar som gärna hjälper till att skapa oförglömliga minnen av ert bröllop.

Från Robinson 2020
Linköpings Universitet, D-styrelsen
Från ett Thailänds bröllop

Vi skapar ett perfekt minne av Er Speciella dag. Ett minne för livet som ni kan se tillbaka på, och i framtiden visa era vänner och familj. För bästa kvalité och stämning använder vi professionell RED kamera, samt en Blackmagic kamera, som ger Er film samma djup och kontrast som långfilmerna de normalt används för. Vi har också en drönare för bilder uppifrån och en GoPro Hero 10 för dem fartfyllda bilderna. För bästa ljud har vi tillgång till trådlösa myggor och mikrofoner. Vi kan också streama bröllopet till Youtube. Läs mer om vår utrustning genom att klicka här.

Vi anpassar inspelningen till dina önskemål och ger mer än gärna förslag som brukar passa. Låt oss ta hand om förevigandet av vigsel ögonblicket, bästa mannens tal och den glada festen efteråt. Givetvis erbjuder vi filmning av Svensexa och möhippa om så önskas.

En film är ett minne ni förevigat och kan dela med er till alla ni älskar.


Exempel videor

YouTube